Det kostar ingenting att vara medlem 🙂

 

 

–> Om det inte funkar att bli medlem – fyll i dina uppgifter här istället <–

Frågor om medlemskapet?

hexagon icon

Vilka kan vara fältbiologer?

chevron icon chevron icon

Fältbiologerna är en organisation av unga – för unga. Du kan ha medlemskap i Fältbiologerna från och med det året som du fyller 6 år till och med det år som du fyller 25 år.

 

Vi har inga krav på att du ska veta en massa om natur och klimat, men det är såklart kul om du gör det : ) Som medlem i Fältbiologerna har du chans att lära dig tillsammans med andra!

hexagon icon

Varför är medlemskapet gratis?

chevron icon chevron icon

Vi vill att alla barn och unga i Sverige ska kunna engagera sig för natur och miljö. Därför har vi ingen medlemsavgift. Fältbiologerna får bidrag för varje medlem som finns i föreningen. Så ju fler medlemmar vi har – desto mer resurser får vi att satsa på barn och unga och påverka miljö-och klimatpolitiken.

 

När du väl är medlem vill vi gärna att du bekräftar ditt medlemskap varje år. Denna bekräftelse skickar Fältbiologernas kansli ut genom bland annat mail.

hexagon icon

Vad gör jag som medlem?

chevron icon chevron icon

Du som medlem får välja helt själv hur mycket du vill engagera dig! Bara att du är medlem visar att du stödjer oss. När du blir medlem får du välja vilken klubb du vill vara med i.

Om det inte finns en klubb i närheten eller om det inte finns nån klubb med ditt intresseområde kan du såklart alltid starta en ny klubb. Vi på Fältbiologerna hjälper dig med detta såklart!

 

Våra klubbar får bestämma alldeles själva vad de ska hitta på. Det kan vara allt från vandringar, dumpstringsaktioner, skriva debattartiklar eller kolla på en dokumentärer om klimatet. Eller helt enkelt hänga i naturen tillsammans! Kolla gärna in vår kalender för att få ett hum om vad våra klubbar sysslar med : )

hexagon icon

Har du andra frågor eller behöver hjälp med formuläret?

chevron icon chevron icon

Här finns de vanligaste frågor om medlemskapet. Här kan du hitta fler svar på frågor om medlemskap.

 

Tveka inte att maila medlem@faltbiologerna.se om du behöver hjälp att bli medlem.

Ta ställning för en bättre värld!

Att bli medlem i Fältbiologerna betyder att du blir del av någonting större. Vi fältbiologer står upp för naturen. Vi står upp för djuren och för växterna. Vi organiserar oss för att vuxna inte alltid lyssnar! Att vara medlem hos oss betyder att du tar ställning för en bättre värld och får chansen att kämpa för det du tror på.

Som medlem har du möjlighet att lära dig mer om natur och miljö och hur du kan skapa förändring. Du får möjlighet att åka på roliga aktiviteter och träffa andra likasinnade unga. 

 

Vi är både ute i naturen – och inne i miljödebatten!