WanYi Ji i motljus tittar mot kameran. Tobias Larsson i bakgrunden kikar in i sin kikare.

Ta ställning för en bättre värld!

Vill du också lära dig mer om vår fascinerande, komplexa natur? Vill du vara med och skapa en verkligt hållbar framtid på en frisk och levande planet? Kom med oss när utforskar naturens samband – genom skogar, ängar, bäckar och hav. Med vår grund i ekologin står vi stadigt i maktens korridorer.

Du behövs också i Fältbiologerna – ute i naturen och inne i miljödebatten. Ju fler vi är desto mer kan vi göra! Vi är Naturskyddsföreningens fristående ungdomsorganisation för alla mellan 6 till 25 år.

Det kostar ingenting att bli medlem. Gå med idag!

Välj en klubb nedan för att bli medlem!

I våra klubbar händer det mesta av vår verksamhet. En klubb kan vara organiserad runt en plats eller ett intresseområde. Du kan vara medlem i en eller flera klubbar.

Frågor om medlemskapet?

hexagon icon

Vilka kan vara fältbiologer?

chevron icon chevron icon

Fältbiologerna är en organisation av unga – för unga. Du kan ha medlemskap i Fältbiologerna från och med det året som du fyller 6 år till och med det år som du fyller 25 år.

 

Vi har inga krav på att du ska veta en massa om natur och klimat, men det är såklart kul om du gör det : ) Som medlem i Fältbiologerna har du chans att lära dig tillsammans med andra!

hexagon icon

Varför är medlemskapet gratis?

chevron icon chevron icon

Vi vill att alla barn och unga i Sverige ska kunna engagera sig för natur och miljö. Därför har vi ingen medlemsavgift. Fältbiologerna får bidrag för varje medlem som finns i föreningen. Så ju fler medlemmar vi har – desto mer resurser får vi att satsa på barn och unga och påverka miljö-och klimatpolitiken.

 

När du väl är medlem vill vi gärna att du bekräftar ditt medlemskap varje år. Denna bekräftelse skickar Fältbiologernas kansli ut genom bland annat mail.

hexagon icon

Har du andra frågor eller behöver hjälp med formuläret?

chevron icon chevron icon

Här finns de vanligaste frågor om medlemskapet. Här kan du hitta fler svar på frågor om medlemskap.

 

Tveka inte att maila medlem@faltbiologerna.se om du behöver hjälp att bli medlem.

Hittar du inte en klubb nära dig här?

Starta då en egen klubb! Att arbeta för en hållbar framtid gör man bäst tillsammans! Väljer du att göra det inom Fältbiologerna kommer du att få resurser och stöd från en organisation som finns i hela landet. Ni behöver bara vara tre personer som tillsammans vill upptäcka naturen för att dra igång!