Medlemmar ute i naturen och inne i miljödebatten: Nedre bilden: Demonstration utanför klimattoppmötet i Paris. Foto: Adam Alexander Johansson, AdaMedia Med Mera.

Bli medlem

Ta ställning för en bättre värld!

Att bli medlem i Fältbiologerna betyder att du blir del av någonting större. Vi fältbiologer står upp för naturen. Vi står upp för djuren och för växterna. Vi organiserar oss för att vuxna inte alltid lyssnar! Att vara medlem hos oss betyder att du tar ställning för en bättre värld och får chansen att kämpa för det du tror på.

Som medlem har du möjlighet att lära dig mer om natur och miljö och hur du kan skapa förändring. Du får möjlighet att åka på roliga aktiviteter och träffa andra likasinnade unga. 

 

Vi är både ute i naturen – och inne i miljödebatten!

P.S Det kostar ingenting att bli medlem

Frågor om medlemskapet?

hexagon icon

Vilka kan vara fältbiologer?

chevron icon chevron icon

Fältbiologerna är en organisation av unga – för unga. Du kan ha medlemskap i Fältbiologerna från och med det året som du fyller 6 år till och med det år som du fyller 25 år.

 

Vi har inga krav på att du ska veta en massa om natur och klimat, men det är såklart kul om du gör det : ) Som medlem i Fältbiologerna har du chans att lära dig tillsammans med andra!

hexagon icon

Vad kostar det att vara medlem?

chevron icon chevron icon

Det är helt GRATIS! Vill du stödja oss på andra sätt så kan du såklart göra det också, t.ex swisha en gåva eller bli månadsstödjare. Som medlem kan du  välja att få vår medlemstidning Fältbiologen.  Vill du ha tidningen fyller du helt enkelt i det i formuläret.

 

När du väl är medlem vill vi gärna att du bekräftar ditt medlemskap varje år. Denna bekräftelse skickar Fältbiologernas kansli ut genom bland annat mail.

hexagon icon

Vad gör jag som medlem?

chevron icon chevron icon

Du som medlem får välja helt själv hur mycket du vill engagera dig! Bara att du är medlem visar att du stödjer oss. När du blir medlem får du välja vilken klubb du vill vara med i.

Om det inte finns en klubb i närheten eller om det inte finns nån klubb med ditt intresseområde kan du såklart alltid starta en ny klubb. Vi på Fältbiologerna hjälper dig med detta såklart!

 

Våra klubbar får bestämma alldeles själva vad de ska hitta på. Det kan vara allt från vandringar, dumpstringsaktioner, skriva debattartiklar eller kolla på en dokumentärer om klimatet. Eller helt enkelt hänga i naturen tillsammans! Kolla gärna in vår kalender för att få ett hum om vad våra klubbar sysslar med : )

hexagon icon

Har du andra frågor eller behöver hjälp med formuläret?

chevron icon chevron icon

Här finns de vanligaste frågor om medlemskapet. Här kan du hitta fler svar på frågor om medlemskap.

 

Tveka inte att maila medlem@faltbiologerna.se om du behöver hjälp att bli medlem.