Kandidera till förtroendeuppdrag i föreningen

Dags att kandidera!

Hösten är här och årets viktigaste tid ligger runt hörnet – det börjar bli dags ATT KANDIDERA OCH NOMINERA!

För att Fältbiologerna ska kunna fortsätta göra grymma grejer under 2023 är det dags att leta reda på nya eldsjälar till alla förtroendeposter på riksnivå. En ny styrelse, valberedning, redaktion, sociala medier- grupp, revisor, RÅM- och Ölandskommitté, vice ordförande och nya ordföranden ska väljas på Riksårsmötet (RÅM) i Januari 2023.

 

Det går inte längre att kandidera eller nominera

 

Gör skillnad med oss!

Har du också längtat efter att få göra skillnad? Känner hur det kliar i fingrarna eller värker i hjärtat över hur världen ser ut och är på väg? Fältbiologerna är Sveriges största miljöorganisation för unga, ute i naturen och inne i miljödebatten. En grön oas där vi stöttar varandra att skapa förändring. Här är din chans att bidra till det, och samtidigt få erfarenheter och vänner för livet!

 

Alla erfarenheter behövs

Alla olika kunskaper, ideér och erfarenheter behövs! Du behövs! Din kompis behövs! Kanske är du kreativ och tycker om att rita eller designa, eller så är din grej att prata med människor och lyfta fram deras bästa sidor. Kanske så trivs du bättre med att skapa exceldokument, fotografera fåglar, eller planera fester. Oavsett så finns en plats för dig inom organisationen!

 

Vi finns här för dig

Att vara förtroendevald kan verka läskigt och många tvekar inför att ta steget. Det är helt naturligt! Vi i valberedningen finns här för att förklara och vägleda dig, så har du några frågor om uppdragen och vad de innebär är det bara att skicka iväg ett mail till valberedningen@faltbiologerna.se eller skriva till VALBEREDNINGEN#7187 på Discord. Ingen förväntar av er som förtroendevalda att ni gör mer än vad ni kan eller hinner med, och ni är aldrig ensamma: Vi är alla unga och mer eller mindre oerfarna. Vi hjälps åt och lär tillsammans!

 

Nästan alla som haft riksförtroendeuppdrag skulle nog säga att det är det bästa, viktigaste eller coolaste de gjort i Fältbiologerna. Det är verkligen som någon sa:
Missar en Fältbiologerna så missar en halva livet, och missar en att ha ett förtroendeuppdrag så missar en halva Fältbiologerna!

Giraffer som pratar med varandra bakgrund blå himmel

Vad innebär förtroendeuppdrag?