Vill du fortsätta vara medlem hos oss?

Då behöver du snarast betala fakturan för årets medlemsavgift. Den ska ha kommit till dig i maj samt en påminnelsen i september.

  • Bild 1/1

Som medlem 6-25 år i Fältbiologerna får du möjlighet att hänga med på en massa aktiviteter ute i naturen och inne i miljödebatten. Du får unika verktyg att göra det just du vill och träffa andra som brinner för natur och miljö. Oavsett om du är aktiv medlem eller är med för att stötta vårt arbete betyder ditt medlemskap mycket för oss. För 50 kr/år är du med och stöttar vår verksamhet, kan följa med på aktiviteter och läger samtidigt som du får en prenumeration på vår fantastiska tidning Fältbiologen. 

För 300 kr per år är du som stödmedlem en mycket viktig del i att ge unga möjligheten att påverka, utvecklas och få kunskap om natur och miljö. Framförallt ger du ungdomar  möjligheten att förändrar världen tillsammans med tusentals andra unga. Dessutom får du bättre priser på våra böcker samt vår tidning Fältbiologen på köpet.

Vanliga frågor och svar 

Jag har redan betalt?!
Då har vi inte hittat din betalning! Ring då medlemsservice på tel: 08-702 65 00, de har öppet varje helgfri vardag mellan 9-14 (lunchstängt 11:30-12:30) Observera stängt helger och helgdagar. 

Jag hittar inte min faktura!
Leta lite till! Hittar du den ändå inte? Ring då medlemsservice på tel: 08-702 65 00, de har öppet varje helgfri vardag mellan 9-14 (lunchstängt 11:30-12:30) Observera stängt helger och helgdagar.

Läs utskicket här...

Sidan senast uppdaterad den 20 Dec 2016

Kommentarer (0)

Kommentera artikeln

Logga in
Fältbiologerna 2016 | Kontakta webmaster
RSS: Allt nytt | Kalendarium
Se mer av Fältbiologerna: