Nyheter

Jobba som vikarierande kanslichef hos Fältbiologerna

Riksstyrelsen i Fältbiologerna 2017

Nu har du chans att ta ett viktigt uppdrag i Sveriges största organisation för barn och ungdomar intresserade av naturen och miljöfrågor. Som vikarierande kanslichef spelar du en stor roll för framtiden i vår organisation, som står på frontlinjen i miljörörelsen. Ansök senast 25 juli.

Stoppa skövlingen av Borneos regnskog!

Fältbiologer tillsammans med filmproducenten bakom "The Borneo Case" samt en exp

Hela 90 procent av Borneos regnskogar har redan skövlats. Resten hotas av avverkning, dammar, palmoljeplantager och gruvdrift. Det vill vi i Fältbiologerna stoppa, och du kan hjälpa till med ett mejl - det tar bara 1 minut!

Bli Fältbiologernas expert på kemikalier eller kärnavfall!

Kärnavfall (©: https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/)

Är du ung med intresse för miljöfrågor och vill fördjupa dig i frågor om kemikalier eller kärnavfall? Fältbiologerna utser nu nya styrelsemedlemmar till kemikaliesekretariatet ChemSec och till Miljöorganisationernas kärnavfallsgranskning. Uppdragen är en guldchans att bli mer insatt i frågorna och påverka politiken tillsammans med experter på områdena. Vi tar emot ansökningar både från fältbiologer och från dig som inte tidigare har varit medlem. Ansök senast 10 juni 2017.

Anmälan till Fältstation Öland uppe nu!

Nu är anmälan till årets Fältstation Öland öppen! Anmälan är till för att de som arrangerar årets läger får koll på hur många som ska dit, hur många tält som behövs med mera. Så anmäl dig NU!

Länk till anmälan

Länk till aktiviteten i kalendariet 

Johan Andersson tar över ordförandeposten i Fältbiologerna

Under Fältbiologernas riksårsmöte i Kungälv valdes Johan Andersson till ordförande för Fältbiologerna. Han har tidigare haft flera ledaruppdrag på både lokal och nationell nivå. Tidigare har Johan även varit vice ordförande i Fältbiologernas riksstyrelse.

Viktigare papper 2017

Sammanställare fr v Från vänster Oskar Wiik, Mir Grebäck von Melen, Harald Helge

WOW här kommer äntligen de allra viktigare papperna inför riksårsmötets sista dag.

Vill du fortsätta vara medlem hos oss?

Då behöver du snarast betala fakturan för årets medlemsavgift. Den ska ha kommit till dig i maj samt en påminnelsen i september.

Viktiga papper 2017

viktiga papper 2017

Nu är riksårsmötet 2017s Viktiga papper färdigställda. (Viktiga papper är årsmöteshandlingarna för riksårsmötet) Här nedan kan du ladda ner filen.

Nu kan du swisha Fältbiologerna

Swish Fältbiologerna 1231997311

Nu kan du stödja oss direkt med mobilen

– enkelt, snabbt och säkert.

Vi söker praktikant!

Vill du få värdefull erfarenheter från miljörörelsen? Bli vår nya praktikant!

Vill du få erfarenhet av att jobba i miljörörelsen? Vill du få värdefull erfarenhet, möjlighet att utvecklas och knyta nya kontakter? Vill du fördjupa dina kunskaper om föreningslivet och vara med och utveckla en organisation? Är du målmedveten, strukturerad, kreativ och tar initiativ? Då vill vi ha dig som praktikant på Fältbiologerna!

Sida 1 av 52
Logga in
Fältbiologerna 2016 | Kontakta webmaster
RSS: Allt nytt | Kalendarium
Se mer av Fältbiologerna: