fältbiologertnas karaktärer med grön bakgrund

Norrorts Fältbiologer

Kalender för Norrort

OM KLUBBEN

Fältbiologerna Norrort, även kända som Fältkakologerna, är en klubb som framför allt träffas i Täby och Åkersberga. Vi ordnar härliga naturaktiviteter med massa gott fika!

 

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer i  Norrorts fältbiologer?

Kalendern fylls kontinuerligt på med aktiviteter. Har du själv lust att anordna något? Lägg upp en aktivitet själv – det är superenkelt! Använd då evenemangskategorin “Norrort” så kommer aktiviteten att dyka upp här på sidan.

 

Ny och vill bli aktiv?

Välkommen! Ibland kan det ta emot att ta första steget att bli aktiv, men kom ihåg att det inte krävs något alls av dig som ny. Du behöver inga förkunskaper och du binder heller inte upp dig om du kommer på en aktivitet. Om du går på en aktivitet om året, eller på allt som läggs upp spelar ingen roll, det är upp till dig!

 

Kostnadsersättning

Om du har utgifter i samband med att du arrangerar eller går på en aktivitet kan det oftast betalas helt eller delvis av klubben. Om man på grund av funktionsnedsättning eller boendeort saknar praktisk möjlighet att ex cykla till en aktivitet kan man få reseersättning. Spara kvittona och ta kontakt med klubbens styrelse.

+

Kontakt

Mail:

norrort@faltbiologerna.se 

 

STYRELSEN Ordförande: Wilma Eklund Kassör: Malin Sannel Ledamöter: Linus Wirén, Linnea Holst, Seth Hallgren

+

Dokument

En uggla med hatt urklipp

Vill du gå med i klubben eller har frågor om vilken klubb du tillhör?

medlem@faltbiologerna.se Maila oss