• Elva av Lunds fältbiologer vid havet

  Natur!

 • Lunds fältbiologer delar ut mat på ett torg

  Dumpstring!

 • En grupp av Lunds fältbiologer i en höstskog

  Höstmys!

 • Två fältbiologer fågelskådning vid havet

  Fågelskådning!

Kalender för Lund

Vårprogram 2023!

Det finns inget bättre sätt att välkomna våren på än med ett kalendarium fullspäckat av roliga och lärorika aktiviteter! Här hittar du allt vi planerat för våren.

Läs hela vårprogrammet här!

OM KLUBBEN

I Lunds fältbiologer kan du som medlem skapa ett händelserikt program och dela med dig av dina intressen till andra fältbiologer! Visst är det grymt? Oavsett vad du är intresserad inom ramarna för natur och miljö finns här något för dig. Allt ifrån fågelåskådning i den tidiga morgonen, sitta och mikroskopera mossor och lavar, laga plocka svamp och laga den över öppen eld till att skriva insändare om miljöpolitiska frågor. Alla är välkomna på våra aktiviteter och inga förkunskaper krävs!

 

VERKSAMHET

Under hösten kommer vi att åter starta upp vår utomhusverksamhet! Vi ska studera mossor och svampar, lära oss om deras utbredning och viktiga arter. Du som ny medlem får inte heller missa vår grundkurs i allt vad det innebär att vara fältbiolog i september. Framåt oktober drar vi igång en studiecirkel om Sveriges fåglar och i november planerar vi att anordna debatter om olika kontroversiella ämnen i miljörörelsen. Vi kommer även fortsatt arbeta med kontinuerligt med remisser från kommun och region. Om du är nyfiken är du varmt välkommen till vår klubblokal!

 

Hur blir jag aktiv?

Ibland kan det kännas svårt att ta det där steget och gå på en första aktivitet. Ofta bildar man en uppfattning om att det behövs speciella förkunskaper eller erfarenheter för att delta på en aktivitetet. Men så är det självfallet inte! Aktiviteter är till för att lära sig och forma sociala band, men vi gör mycket mer än så! Aktiviteter som vem som helst får komma på finner du här på hemsidan, har du facebook kan du också följa vår sida där!

Vill du dyka djupare in i Lundaklubbens förening kan du gå med i vår discordsserver där vi för interna diskussioner och vissa medlemsexklusiva meddelanden sprids. Här kan du också stifta bekantskap med klubbens aktiva medlemmar och styrelsen. Vill du driva ett projekt eller fixa en aktivitet i får du hjälp och resurser av lundaklubben, lättast sker detta genom vår Discordserver.

Minst en gång i månaden håller Lundaklubben ett medlemsmöte där vi fattar viktiga beslut som rör klubben, vad vi gör och vad vi ska arbeta med! Dessa står skrivna i kalendariet.

+

Kontakt

Klubbmail
lund@faltbiologerna.se

 

Intern kommunikation på Discord
https://discord.gg/Aatw42JvwX

 

Alla medlemmar får vara med i vår Discord-server!

+

Följ oss

Prenumerera på nyhetsbrev >>

Vi har inget nyhetsbrev just men ifall det kommer ett i framtiden så kommer du vara uppskriven genom den här länken.

Lunds Facebook-sida

På vår facebooksida kan du se alla våra aktiviteter och hastiga uppdateringar. Det händer också att spontana evenemang som pulkaåkning och en hastigt arrangerad fågelskådning endast läggs upp där.

Discord
https://discord.gg/Aatw42JvwX

+

Utläggsredovisning

Har du lagt ut pengar under aktiviteter med Lundaklubben så kan du få ersättning!
Fyll i en utläggningsblankett och skicka den till klubbens mail eller direkt till kassören:

 

Emma Johansson, Kassör
emma4johansson20@gmail.com

0767895493

Här hittar du utläggningsblanketter >>

+

Klubblokal öppettider

Lunds klubblokal

Adress:

Skomakaregatan 3

223 50 Lund

Se på karta >>

 

Öppettider

Måndagar och onsdagar från kl. 16:00

Mycket händer i lokalen utanför de stående öppettiderna, håll koll i kalendariet! Ifall du vill använda lokalen utanför öppettiderna kan du höra av dig till lund@faltbiologerna.se med minst en veckas framförhållning.

En uggla med hatt urklipp

Vill du gå med i klubben eller har frågor om vilken klubb du tillhör?

medlem@faltbiologerna.se Maila oss