Höstprogram 2023!

När sommaren når sitt slut är det viktigt att inte gräma över vad som har varit, men istället se fram emot en hösttermin fullspäckad av roliga aktiviteter hos oss! Vi  har ett gediget höstkalendarie som tar oss över hela Skåne – samt även till Bornholm och Småland!

Läs hela höstprogrammet här!

OM KLUBBEN

I Lunds fältbiologer kan du som medlem skapa ett händelserikt program och dela med dig av dina intressen till andra fältbiologer! Visst är det grymt? Oavsett vad du är intresserad inom ramarna för natur och miljö finns här något för dig. Allt ifrån fågelåskådning i den tidiga morgonen, sitta och mikroskopera mossor och lavar, laga plocka svamp och laga den över öppen eld till att skriva insändare om miljöpolitiska frågor. Alla är välkomna på våra aktiviteter och inga förkunskaper krävs!

 

VERKSAMHET

Under hösten 2023 kommer vi att åter starta upp vår utomhusverksamhet! Vi rör oss genom hela Skåne och lär oss om allt från geologi till lin. Dessutom planerar vi två extra ambitiösa utflykter – en som tar oss till Småland för att plocka och lära oss om svampar, samt en där vi klättrar med experter i stenbrotten på Bornholm.  Vi kommer även fortsatt arbeta med kontinuerligt med remisser från kommun och region. Om du är nyfiken är du varmt välkommen till vår klubblokal!

 

Hur blir jag aktiv?

Ibland kan det kännas svårt att ta det där steget och gå på en första aktivitet. Ofta bildar man en uppfattning om att det behövs speciella förkunskaper eller erfarenheter för att delta på en aktivitetet. Men så är det självfallet inte! Aktiviteter är till för att lära sig och forma sociala band, men vi gör mycket mer än så! Aktiviteter som vem som helst får komma på finner du här på hemsidan, har du facebook kan du också följa vår sida där!

 

Vill du dyka djupare in i Lundaklubbens förening kan du gå med i vår discordsserver där vi för interna diskussioner och vissa medlemsexklusiva meddelanden sprids. Här kan du också stifta bekantskap med klubbens aktiva medlemmar och styrelsen. Vill du driva ett projekt eller fixa en aktivitet i får du hjälp och resurser av lundaklubben, lättast sker detta genom vår Discordserver.

 

Minst en gång i månaden håller Lundaklubben ett medlemsmöte där vi fattar viktiga beslut som rör klubben, vad vi gör och vad vi ska arbeta med! Dessa står skrivna i kalendariet.

+

Kontakt

Klubbmail
lund@faltbiologerna.se

 

Intern kommunikation på Discord
https://discord.gg/Aatw42JvwX

 

Alla medlemmar får vara med i vår Discord-server!

+

Följ oss

Prenumerera på nyhetsbrev >>

Vi har inget nyhetsbrev just men ifall det kommer ett i framtiden så kommer du vara uppskriven genom den här länken.

 

Facebook

Lunds Facebook-sida

På vår facebooksida kan du se alla våra aktiviteter och hastiga uppdateringar. Det händer också att spontana evenemang som pulkaåkning och en hastigt arrangerad fågelskådning endast läggs upp där.

Discord
https://discord.gg/Aatw42JvwX

 

Instagram

Här kan du följa oss på Instagram

+

Utläggsredovisning

Har du lagt ut pengar under aktiviteter med Lundaklubben så kan du få ersättning!
Fyll i en utläggningsblankett och skicka den till klubbens mail eller direkt till kassören:

 

Anton Brunzell, Kassör

lund@faltbiologerna.se

+46 72-226 35 68

Här hittar du utläggningsblankett >>

+

Klubblokal öppettider

Lunds klubblokal

Adress:

Skomakaregatan 3

223 50 Lund

Se på karta >>

 

Öppettider

Måndagar och onsdagar från kl. 16:00

Mycket händer i lokalen utanför de stående öppettiderna, håll koll i kalendariet! Ifall du vill använda lokalen utanför öppettiderna kan du höra av dig till lund@faltbiologerna.se med minst en veckas framförhållning.

+

Material och presentationer

En uggla med hatt urklipp

Vill du gå med i klubben eller har frågor om vilken klubb du tillhör?

medlem@faltbiologerna.se Maila oss