Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Valberedningskurs med Studiefrämjandet

29 maj kl.18:00 - 20:30

Gratis

Studiefrämjandet bjuder in till utbildning för dig som ingår i en valberedning i en lokalavdelning inom Svenska Naturskyddsföreningen och/eller Fältbiologerna, utbildningen är både för dig som är nyvald eller redan är en del av den, men också för dig som är intresserad av uppdraget och vill veta mer om det.

Valberedningen har en central roll i en ideell förening. Valberednings främsta arbetsuppgift är att ge förslag till nya förtroendevalda. Valberedningen ska ge förslag till nya ledamöter till styrelsen och till revisorer. Det är därför bra om de som sitter i valberedningen är aktiva i föreningen, deltar på sammanträden, aktiviteter och andra sammankomster, så de känner till vilka personer och kompetenser som finns.

Utbildningen är digital och den som håller i utbildningen är Rod Cansby, en föreningsutbildare med erfarenhet av många års föreningsarbete. Arbetar på Studiefrämjandet i Örebro – Värmland. Vi kommer att köra utbildningen digitalt via Teams och du får en länk innan kursstart.

Sista anmälningsdag är 25 maj. Läs mer och anmäl dig här!