Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Uppstartsmöte Kalmar/Ölands Fältbiologer

19/03 2023 kl.14:00

Gratis

Nu startar Fältbiologerna upp i Kalmar/Öland! Vi börjar med ett uppstartsmöte för att lära känna varandra, starta klubben officiellt och diskutera vilka aktiviteter vi vill hitta på. Till exempel är vi sugna på att vandra i naturen. Vi kan också ordna sånt som härliga naturupplevelser, fågelskådning, föreläsningar eller diskussioner av miljöpolitik.

Mötet hålls i Studiefrämjandets lokaler på Skälbyallén 6, Kalmar. Det är ett stort, vitt hus, vid 4H-gården, Skälby. Efter mötet kan de som vill njuta av naturen i omgivningarna kring Skälby tillsammans.

Vi bjuder på fika! Om du har några allergier eller kostpreferenser, maila olga.backstrom@icloud.com.

Du behöver inte ha varit engagerad i Fältbiologerna innan för att komma. Du binder inte upp dig på nåt genom att komma på mötet, du väljer själv hur mycket eller lite du vill engagera dig sen. Har du en kompis som också gillar natur eller miljö? Ta med hen till mötet! Ju fler vi är, desto fler idéer kan vi förverkliga!

Det är inget måste att anmäla sig, men släng gärna iväg en rad till Olga om du vill komma. Om du har några frågor, tveka inte att höra av dig! Olga når du på olga.backstrom@icloud.com.

Vi ses!

Detaljer

Datum:
19/03 2023
Tid:
14:00
Kostnad:
Gratis

Arrangör

Olga
E-post
olga.backstrom@icloud.com

Annan

Kontaktperson
Olga, olga.backstrom@icloud.com
Digital/fysisk aktivitet
Fysisk

Plats

Studiefrämjandet Kalmar
Skälbyallén 6
Kalmar,
+ Google Map