Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Skogspolitisk diskussionskväll och Fältbiologernas framtid

04/10 2023 kl.17:00 - 18:30

Praktiska detaljer

Fältbiologerna bjuder in till skogspolitisk diskussionskväll på kulturhuset Klossen den 4e oktober 17-19. Vi kommer att gästas av Stig-Olof Holm, forskare vid Umeå universitet  som bland annat varit involverad i ett europeiskt forskningsprojekt som jämfört monokulturer och blandskogar. Därpå följer en diskussion om strategier för att vi ska gå mot ett mer hållbart skogsbruk. Hur ser framtidens skogar ut? Vilka målkonflikter finns och hur överbryggar vi dem?

Framtiden

Därefter blir det viktigt att titta på vad Fältbiologerna kan göra. Under passet tittar vi på styrelsens förslag till verksamhetsplan för det kommande året. Verksamhetsplanen är ett dokument som beskriver Fältbiologernas målsättningar och satsningar under det kommande året. Den samlade organisationen omfattas av planen och är grundläggande för hur föreningen formar sin verksamhet. Alla förslag kommer att behandlas av Fältbiologernas riksstyrelse och slutgiltigt beslut sker på Riksårsmötet i januari!

 

Dokument

Styrelsens förslag på verksamhetsplan är inte riktigt klar ännu. Verksamhetsplanen skickas till dig inför träffen senast den 18e september ifall du skriver upp din mailadress här, det kommer att finnas fysiska kopior på plats: https://forms.gle/ojn6Dt5caikzKkK48

 

Missa inte chansen att utöva din demokratiska makt över organisationen! Utöver bra diskussioner och gött häng erbjuds också rikligt med fika!

 

Vänliga hälsningar

–-

Fältbiologernas riksstyrelse

 

via

 

Tobias Larsson

Ordförande, Fältbiologerna

Detaljer

Datum:
04/10 2023
Tid:
17:00 - 18:30
Evenemang Kategori:

Arrangör

Riksstyrelsen
E-post
riks.styrelsen@faltbiologerna.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Kulturhuset Klossen
Ekonomstråket 6
Umrå, 90730
+ Google Map