Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Riksårsmöte (RÅM) 2023 (Anmälan stängd)

04/01 2023 - 08/01 2023

RÅM 2023 evenmangsbild med djur

Anmälan till riksårsmötet är nu stängd!

För dig som vill distansrösta: För att ordna det praktiska med distansröstning behöver man anmäla intresse till ordforande@faltbiologerna.se senast 1 januari.

Häng med på årets mest avgörande helg med Fältbiologerna – Riksårsmötet! För första gången sen 2020 träffas vi i verkligheten! 🙂 På Riksårsmötet (RÅM) beslutar vi medlemmar tillsammans vad Fältbiologerna ska göra nästa år, vilka åsikter vi står för och mycket mer. Alla medlemmar, nya som fältbiologveteraner är välkomna att vara med och påverka! Du som aldrig varit på ett årsmöte kommer få möjlighet att lära dig. Det kommer vara dagar fyllda med roliga aktiviteter, spännande diskussioner, härlig gemenskap, musik och miljökamp. Anmäl dig här senast 18e december!

Här i evenemanget på hemsidan finns den mest uppdaterade informationen om årsmötet. Du som har anmält dig kommer också få alla viktiga uppdateringar via mail. Undrar du något om årsmötet, skriv till ram@faltbiologerna.se

–> ANMÄLAN: Fyll i anmälningsformuläret senast söndag 18 december 2022

VAR? På Jenny Nyströmsskolan, Smålandsgatan 25, Kalmar!

NÄR? Onsdag 4/1 – söndag 8/1. Du är välkommen att komma till skolan från 14:30 på onsdagen. På torsdagen är det förberedande årsmötesskola, diskussioner, och presentationer av alla förslag. Själva årsmötet börjar på fredag och avslutas lördag, då det också är RÅM-middag och RÅM-show! Söndag är hemresedag.

KOSTNAD: Gratis, och du har möjlighet till reseersättning (läs om det längre ner)

LOKALEN: Vi kommer sova på egna liggunderlag och sovsäckar, som du kan låna om du behöver. För andra frågor om tillgänglighet, hör av dig till oss på ram@faltbiologerna.se

RESA: SJ har nu släppt tågbiljetter till RÅM. Det är bra om du bokar så snart du kan.

Distriktet Stockholm-Uppland-Gotland ordnar en gemensam bussresa för 40 medlemmar från Stockholm till RÅM och tillbaka. Boka gärna en plats där om du åker från Stockholm, eller norrifrån via Stockholm. Läs mer om det här!

RESEERSÄTTNING: Du som har utlägg för din resa kan ansöka om reseersättning här.

Du som åker med SJ får full reseersättning om du bokade din biljett senast sista november. Fram till sista anmälningsdag kan du få delvis reseersättning. Om du inte kan delta på RÅM utan full reseersättning, hör av dig så löser vi det.

Lokaltrafik som Krösatåg och Pågatåg går inte att boka så långt i förväg – du får full reseersättning oavsett när du bokar.

Om du vill cykla eller lifta till RÅM har du rätt till milersättning och ersättning för matkostnader under resan. Vill du ordna samåkning för din klubb med tåg, bil eller minibuss? Då kan ni få ersättning. Hör av dig till oss så ordnar vi det!

PACKLISTA: Se här!

SCHEMA: Se här!

Som alla Fältbiolog-evenemang är detta riksårsmöte fritt från alkohol och droger. Pga deltagares allergi får inga parfymer tas med.


 

PÅ RÅM

RÅM-showen: Sista dagen är det dags för den traditionsenliga RÅM-showen med öppen scen. Om du vill kan du redan nu börja förbereda ett bidrag, själv eller med andra – kanske din klubb vill hitta på något! Allt från diktuppläsning och hopprepsuppvisning till improvisationsteater och strupsång är välkommet! (RÅM-showen spelas inte in)

RÅM-räddare: Som vanligt skapar vi RÅM tillsammans och för att det ska fungera smidigt behöver vi hjälpas åt med olika saker. Ser mer i anmälningsformuläret!


 

PÅVERKA: 

Du kan även börja diskutera de inkomna förslagen redan nu, i Fältbiologernas Discord-kanal

Propositioner: Här kan du läsa årets propositioner, dvs riksstyrelsens förslag på vad Fältbiologerna ska göra nästa år.

Alla andra Viktiga Papper (årsmöteshandlingar) med info om vad som ska beslutas under RÅM kan du läsa här

 

OM RIKSÅRSMÖTE: Vill du veta mer om riksårsmötet och vad en gör där? Läs mer här

 

KONTAKT: Har du frågor kring boende, resa, mat, lokalen, tillgänglighet eller årsmötet så kontakta oss på ram@faltbiologerna.se

Har du frågor kring själva årsmötet, kontakta riksstyrelsen på riks.styrelsen@faltbiologerna.se

 

Är du inte medlem än, men vill följa med? Bli medlem

Hoppas vi ses på RÅM!

 

Detaljer

Start:
04/01 2023
Slutar:
08/01 2023
Evenemang Kategori:

Arrangör

RÅM-kommitéen
E-post
ram@faltbiologerna.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Jenny Nyströmsskolan
Smålandsgatan 25
Kalmar,
+ Google Map
Visa Plats-webbplats