Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Remisstillfälle Västra Götaland

19 september kl.17:00 - 19:00

Fältbiologernas riksstyrelse bjuder in alla medlemmar att påverka föreningens stora satsningar innan årsmötet. Vi kommer att prata nationellt påverkansarbete, EU valskampanj, ökat stöd till lokal organisering och mycket mer! I år besöker vi dig för att samla in så mycket åsikter som bara möjligt!

 

Tid & plats

Du som är medlem i Västra Götalands Fältbiologer är varmt välkommen till Naturskyddsföreningens kansli på Första Långgatan 28B den 19e oktober kl 17. Passet kommer att ta ungefär 1,5 timma. Du kommer få möjlighet att diskutera hur Fältbiologerna ska utvecklas som organisation och komma med förslag på hur vi ska växa och bli en bättre rörelse.

 

Dokument

Under passet tittar vi på styrelsens förslag till verksamhetsplan för det kommande året. Verksamhetsplanen är ett dokument som beskriver Fältbiologernas målsättningar och satsningar under det kommande året. Den samlade organisationen omfattas av planen och är grundläggande för hur föreningen formar sin verksamhet. Alla förslag kommer att behandlas av Fältbiologernas riksstyrelse och slutgiltigt beslut sker på Riksårsmötet i januari!

 

Styrelsens förslag på verksamhetsplan är inte riktigt klar ännu. Verksamhetsplanen skickad till dig inför remissträffen senast den 18e september: https://forms.gle/ojn6Dt5caikzKkK48

 

Missa inte chansen att utöva din demokratiska makt över organisationen! Utöver bra diskussioner och trevligt folk erbjuds också rikligt med fika!

 

Uppsamlingstillfälle

Ifall du inte kan vara med kommer vi ha ett digitalt uppsamlingstillfälle den 3e oktober kl 17:00 på ZOOM: https://us02web.zoom.us/j/89989558239

Detaljer

Datum:
19 september
Tid:
17:00 - 19:00
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:

Plats

Naturskyddsföreningen Kansli Väst
Första Långgatan 28B
Göteborg,
+ Google Map