Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Remisstillfälle Stockholmsområdet

26 september kl.18:00 - 19:30

Fältbiologernas riksstyrelse bjuder in alla medlemmar att påverka föreningens stora satsningar innan årsmötet. Vi kommer att prata nationellt påverkansarbete, EU valskampanj, ökat stöd till lokal organisering och mycket mer! I år besöker vi dig för att samla in så mycket åsikter som bara möjligt!

 

Tid & plats

Du som är medlem i Fältbiologerna i Stockholmsområdet är varmt välkommen till våra kanslilokaler på Åsögatan 115, 116 24 den 26e september kl 18:00. Passet kommer att ta ungefär 1,5 timma. Du kommer få möjlighet att diskutera hur Fältbiologerna ska utvecklas som organisation och komma med förslag på hur vi ska växa och bli en bättre rörelse.

 

Under passet tittar vi på styrelsens förslag till verksamhetsplan för det kommande året. Verksamhetsplanen är ett dokument som beskriver Fältbiologernas målsättningar och satsningar under det kommande året. Den samlade organisationen omfattas av planen och är grundläggande för hur föreningen formar sin verksamhet. Alla förslag kommer att behandlas av Fältbiologernas riksstyrelse och slutgiltigt beslut sker på Riksårsmötet i januari!

 

Styrelsens förslag på verksamhetsplan är inte riktigt klar ännu. Verksamhetsplanen skickas till dig inför remissträffen senast den 18e september ifall du skriver upp din mailadress här, det kommer att finnas fysiska kopior på plats: https://forms.gle/ojn6Dt5caikzKkK48

 

Missa inte chansen att utöva din demokratiska makt över organisationen! Utöver bra diskussioner och trevligt folk erbjuds också rikligt med fika!

 

Uppsamlingstillfälle

Ifall du inte kan vara med kommer vi ha ett digitalt uppsamlingstillfälle den 3e oktober kl 17:00 på ZOOM: https://us02web.zoom.us/j/89989558239

Detaljer

Datum:
26 september
Tid:
18:00 - 19:30
Evenemang Kategorier:
, , , , , , ,
Evenemang Taggar:

Arrangör

Riksstyrelsen
E-post
riks.styrelsen@faltbiologerna.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Rikskansliet
Åsögatan 115
Stockholm, 11624 Sverige
+ Google Map