Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Läger Store Mosse Nationalpark

6 juni kl.08:00 - 10 juni kl.17:00

Anmälan öppen, scrolla ner för länk till formuläret!

Vill du kickstarta sommaren på topp? Utforska fantastisk natur, färdas över en mosse på moss-skor, utforska rikkärr och hänga med gött sällskap vid en lägereld på kvällarna? Såklart du vill, och då ska du skriva ner datumen 6-10 juni i almanackan just nu. Då drar Fältbiologerna nämligen åter till Store Mosse nationalpark utanför Värnamo, Småland!

’Store Mosse är södra Sveriges största myrområde och under lägret utforskar vi nationalparken, letar arter (fågelskådar, håvar insekter m.m.), lagar mat på vedspis och över öppen eld, hänger vid lägerelden, vandrar, besöker naturrum och tar kanske ett dopp. Stugan heter Lövö och saknar el, vi sover i sängar, torrdass finns och vattnet hämtas ur en pump.

Det kommer i viss mån erbjudas samåkning från Stockholm och Borås. Lägret är som alltid helt gratis, Fältbiologerna står för mat och reseersättning erbjuds. Om du precis som vi vill leva off-grid, leta arter och hänga med grymma fältbiologer.

Om du har körkort och/eller kan tänka dig att ha ett större ansvar för matlagning(endast matlagning på plats, vi planerar), hör gärna av dig till mig (Elias Blad) antingen på FB eller via @eliasblad99@gmail.com . Då kan du få förtur till en plats, även fossiler är välkomna att höra av sig som matlagare. Frågor är såklart också välkomna!
Hoppas att vi ses!

Åldergräns: 13 år. Sista anmälan 30 maj.

Mvh Nadja Karlsson och Elias Blad

Detaljer

Start:
6 juni kl.08:00
Slutar:
10 juni kl.17:00

Arrangör

Elias Blad

Annan

Anmälan senast
30 maj
Anmälningsformulär
https://forms.gle/NE874QeYFZZEL4nk9
Kontaktperson
Elias Blad