Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.
Evenemangs-serie Evenemangs-serie: KÅM 2023 – Lunds Fältbiologer

KÅM 2023 – Lunds Fältbiologer

25 mars kl.08:00 - 17:00

Gratis

Den 25–26 mars har Lunds Fältbiologer sitt klubbårsmöte på Hörjelgården i Äsperöd. Vi samlas på lördagen klockan 10:00 på gården och förutom att ta viktiga beslut om föreningens framtid lär vi oss mer om Hörjelgårdens gamla lantbruk och letar efter vårtecken i närheten.  Det är ett ypperligt tillfälle för att träffa alla likasinnade fältbiologer som bor i Skåne.

På resan behöver du ha med dig sängkläder eller sovsäck, och hygienartiklar för en natt. Att ta med sig artböcker och utrustning för eventuell fågelskådning, nyckling och så vidare är också mycket välkommet. Det tenderar att bli lite vandring så passande skor är också att rekommendera.
ATT ANMÄLA SIG ÄR VIKTIGT! Det underlättar för oss som planerar mötet då vi måste veta hur mycket mat som ska handla, om det finns något vi behöver veta om deltagarna etc.

INFO OM FÄLTBIOLOGERNA
Fältbiologerna är ungdomsförening och våra aktiviteter ska vara trygga sammanhang för unga i alla åldrar. Alla våra aktiviteter är därför en helt alkohol- och drogfria. Alkohol får inte tas med av deltagare.

För att delta måste du vara medlem i fältbiologerna. Det är gratis att vara med! För att vara medlem behöver du vara mellan 6-25 år  https://www.faltbiologerna.se/bli-medlem/

Har du några frågor om klubbårsmötet eller bara frågor i allmänhet, tveka inte att mejla oss på lund@faltbiologerna.se!
Mvh,
Lunds Fältbiologer

Detaljer

Datum:
25 mars
Tid:
08:00 - 17:00
Serie:
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategori:

Arrangör

Lunds fältbiologer
E-post
lund@faltbiologerna.se
Visa Arrangör-webbplats

Annan

Anmälningsformulär
https://forms.gle/A2r2EW8d5sKoaAdSA
Kontaktperson
lund@faltbiologerna.se
Digital/fysisk aktivitet
Fysisk

Plats

Hörjelgården
Koordinaterna: N 55° 35.670 E 013° 54.606
Äsperöd, 270 31
+ Google Map