Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Julmys i Västergärdetorpet med Uppsala Fältbiologer

15 december kl.17:00 - 17 december kl.17:00

Välkommen på en helg fylld med julmys och gemytligt umgänge i goda vänners lag!

Vi kommer att bo i ett mysigt torp beläget i det vackra naturrreservatet Florarna, ca 1,5 timmar från Uppsala.

Förutom att ta promenader och undersöka omgivningarnas flora, fauna och funga (förhoppningsvis spåra djur i snön om vi får tur!), kommer det finnas ampla möjligheter till julmys i form av grötkok, eldning i kakelugn och andra trevligheter ^^ Den som vill får mer en gärna ta med sig pyssel, handarbete, sällskapsspel, instrument : -)

PRAKTISK INFO
Vi samlas fredag den 15/12 kl 17.00 (kom tio-femton minuter innan om du har möjlighet!) vid Uppsala C, nära Radisson Blu, för att åka gemensamt i bil till torpet. Vi är tillbaka i Uppsala senast kl 17 på söndag.

Fältbiologerna står för maten under lördag och söndag, men alla deltagare behöver ta med sig varsin fylld matlåda till kvällsvarden på fredag. Maten som vi lagar tillsammans under helgen kommer att vara vegansk. Skriv om du har några övriga kostbehov eller allergier så ska vi göra vad vi kan för att ordna det!

ANMÄLAN
Det finns totalt nio stycken platser, så det gäller att skriva upp sig fort om en vill vara säker på att kunna följa med!

Sista anmälningsdag är måndag 11 december, men för att underlätta planeringen uppmuntras till så tidig anmälan som möjligt! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfXcHPNvzQ5Z-VKusg0wfZ3M9h54TyP57tchJ2LFQlrtcKO7w/viewform

 

Hör av dig till någon av arrangörerna om du har några frågor.

Hoppas att vi ses!
Kontakt:
Fredrik Munters på 072-211 34 29