Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Introhelg med SUG-distriktet!

9 mars kl.10:00 - 10 mars kl.13:00

Gratis

Välkommen på introhelg med Stockholm-Uppland-Gotland distriktet!

Är du en ny eller gammal medlem som vill engagera dig? Tycker du om att vara ute i naturen tillsammans? Vill du vara med och skapa en värld där människor lever i harmoni med naturen? Vill du veta mer om hur Fältbiologerna fungerar och hur du blir aktiv i en klubb?

Helgen riktar sig till ungdomar i åldern 12-25 som bor i Stockholmsregionen, i Uppland eller på Gotland, och du är välkommen oavsett om du har varit aktiv i Fältbiologerna innan eller inte. Bjud gärna in andra du känner som du tror kan vara intresserade!

På introhelgen får du veta hur föreningen fungerar, lära dig hur du kan engagera dig, och hänga med trevliga fältbiologer, ute i naturen i Järvafältets naturreservat och inne i Rockstastugan!

NÄR

Introhelgen kommer vara från cirka klockan 10 på lördagen den 9:e mars till cirka klockan 13 på söndagen den 10:e mars. Det går också att vara med bara på lördagen om man vill!

ÖVERNATTNING

Vi kommer att vara i Rockstastugan, som ligger i Järvafältets naturreservat. Det finns ett par madrasser, liggunderlag, sovsäckar och två sängar att låna. Om du har möjlighet är det därför bra om du tar med egen sovsäck och liggunderlag, så att det räcker för alla. Om du är i behov av att sova i säng, till exempel på grund av ryggproblem, så kan du skriva det i anmälningsformuläret.

MAT OCH RESA

Helgen är helt gratis att delta på. Fältbiologerna står för mat och fika under helgen. All mat kommer vara vegansk. Vi ersätter också dina resekostnader om du sparar kvitton för resan dit. Formuläret för att söka ersättning för resan hittar du på vår hemsida här.

OBS

Uppdatering kommer om exakta tider, mötesplats och schema. Det kommer även en packlista med saker som kan vara bra att ta med sig, men det mesta finns att låna!

ANMÄLAN

Du kan anmäla dig i det här formuläret, senast den andra mars, en vecka innan introhelgen. Tänk på att du måste vara medlem i Fältbiologerna för att vara med på introhelgen, du kan bli medlem här.

Vi ser fram emot att träffa er!

Med vänliga hälsningar

Johanna, Javad, Malin och Sofie från SUG-styrelsen

Detaljer

Start:
9 mars kl.10:00
Slutar:
10 mars kl.13:00
Kostnad:
Gratis
Webbplats:
https://faltbiologerna.se/distriktet-stockholm-uppland-gotland/

Annan

Anmälan senast
2 Mars 2024
Anmälningsformulär
https://forms.gle/hoE2EZfVdt99YUNY6
Kontaktperson
sug.styrelsen@faltbiologerna.se
Digital/fysisk aktivitet
Fysisk
Tillgänglighet
Vi strävar efter att ha hög tillgänglighet på träffen. Hör av dig om du har särskilda behov!