Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Fjärilssafari i Borlänge

13 maj kl.10:15 - 15:00

Njut av våren i den fina naturen kring Borlänge! Vi fikar och letar fjärilar. Inga förkunskaper krävs. En toppenaktivitet för dig som är nyfiken på Fältbiologerna eller som helt enkelt gillar att vara i naturen.

Samling kl 10.15 utanför Geologiska museet i Liljekvista parken i centrala Borlänge. Från Borlänge centrum tar vi buss mot Domnarvet (ca 10 min), och promenerar sedan till fin natur där många fjärilar trivs. Fältbiologerna betalar bussbiljetten. Vi är tillbaka i centrala Borlänge senast kl 15.

Fältbiologerna bjuder på fika, men ta med egen lunch. Tänk på att ha kläder efter väder, skor som klarar en skogspromenad och vattenflaska. 

Anmälan: Det går bra att dyka upp spontant, men anmäl dig gärna till Signe (mejl signe.ronnegard@gmail.com) för att underlätta vår planering. Skriv också om du har specialkost eller annat som kan vara bra för oss att känna till.

Är du allmänt pepp på naturaktiviteter för unga i Borlänge med omnejd? Har du idéer på aktiviteter som Fältbiologerna borde anordna? Skicka idéer, frågor och önskemål till Signe. 

Fältbiologerna ersätter dig som reser med kollektivtrafik för att delta på aktiviteten. Kom ihåg att spara kvitton för dina utgifter. 

Detaljer

Datum:
13 maj
Tid:
10:15 - 15:00

Plats

Geologiska museet, Borlänge
Hantverksbyn 13
Borlänge,
+ Google Map