Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Distriktsårsmöte (DÅM) med SUG-distriktet

28 oktober - 29 oktober

Gratis

Nu är det dags för härligt fältbiologhäng, spännande diskussioner och en rolig utflykt! Varmt välkommen på Stockholm-Uppland-Gotlands distriktsårsmöte! Vi ses helgen 28-29 oktober för att gå igenom året som har gått och planera för nästa. Du är välkommen både om du är ny i Fältbiologerna eller varit med länge. Det enda kravet är att du är medlem i någon av distriktets klubbar.

Mat: Vi bjuder på mat. Ange i anmälan om du har allergier. All mat kommer vara vegansk.

Boende: För dig som behöver erbjuder vi gratis boende på vandrarhem. Vi har bokat rum med plats för 4 personer i varje. Skriv i anmälan om du har behov av boende och om du har några särskilda önskemål kring boendet. Lakan och handduk ingår inte, så kom ihåg att ta med det! Först till kvarn gäller på vandrarhemsplatserna. Det går också bra att sova hemma, om en föredrar det.

Resa: För dig som har resekostnader ersätter vi dem. Kom ihåg att spara kvittot!

Plats: Mötet kommer vara på vårt rikskansli (som vi delar med Naturskyddsföreningen), på Åsögatan 115. Närmsta tunnelbana är Medborgarplatsen, det går även att gå från Slussen och Södra Station. Vid Åsögatan 115 går du till innergårdens inre vänstra hörn, där du ser en skylt med Fältbiologernas logga. Under skylten finns ingången! Om det är låst kan du ringa Emelie på 076-0093924. Sen hittar du rätt lokal 2 trappor upp! OBS! Inga nötter får medtas in i lokalen. 

Skriv en motion: Har du en egen idé på något du tycker att distriktet borde hitta på det kommande året? Då kan du skriva en motion! Om du har frågor om hur du skriver en motion är du välkommen att kontakta styrelsen. Motioner ska vara inne 14 oktober. Skicka din färdiga motion till: sug.styrelsen@faltbiologerna.se

Kandidera: Om du är intresserad av att ha ett förtroendeuppdrag i distriktet kan du kandidera här. På den sidan kan du också nominera om du vet nån som du tycker skulle passa bra till nåt av förtroendeuppdragen.

Mer info, med packlista, alla årsmöteshandlingar och schema mailas ut till anmälda deltagare ca 1 vecka innan mötet.

Anmälan: Görs här, senast 16 oktober.

Frågor? Mejla sug.kansli@faltbiologerna.se.

Hoppas vi ses!

Detaljer

Start:
28 oktober
Slutar:
29 oktober
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategori:

Arrangör

SUG-distriktet
E-post
sug.styrelsen@faltbiologerna.se
Visa Arrangör-webbplats

Annan

Anmälan senast
16 okt
Anmälningsformulär
https://forms.gle/vCQdPP8FTG3cRfuEA
Kontaktperson
sug.kansli@faltbiologerna.se
Digital/fysisk aktivitet
Fysisk

Plats

Rikskansliet
Åsögatan 115
Stockholm, 116 24
+ Google Map