Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Distriktsårsmöte (DÅM) med SUG-distriktet

28/10 2023 - 29/10 2023

Gratis

Nu är det dags för härligt fältbiologhäng, spännande diskussioner och en rolig utflykt! Varmt välkommen på Stockholm-Uppland-Gotlands distriktsårsmöte! Vi ses helgen 28-29 oktober för att gå igenom året som har gått och planera för nästa. Du är välkommen både om du är ny i Fältbiologerna eller varit med länge. Det enda kravet är att du är medlem i någon av distriktets klubbar. (Det är alltså fältbiologer i Gotland, Järfälla, Norrort, Stockholm, Stockholms fågelklubb, Stockholms minifältisar, Uppsala och Vallentuna.) Vi tror att du kommer ha roligast på aktiviteten om du är minst 12 år. Åldersgräns är 25 år. Vi kommer också göra en rolig utflykt till Bergianska Trädgården!

Styrelsens propositioner finns nu att läsa! Ni hittar de längre ned.

Schema: Vi börjar klockan 10.00 på lördagen och håller på till ca 20. Tiderna för söndagen är ca 9.00-14.00. Hela schemat finns att läsa i Viktiga papper (finns längre ned).

Mat: Vi bjuder på mat. Ange i anmälan om du har allergier. All mat kommer vara vegansk.

Boende: OBS! Alla platser är nu fulla. Om du av nån anledning inte kan bo hemma – hör av dig till sug.kansli@faltbiologerna.se. För dig som behöver erbjuder vi gratis boende på vandrarhem. Skriv i anmälan om du har behov av boende och om du har några särskilda önskemål kring boendet. Lakan och handduk ingår inte, så kom ihåg att ta med det! Först till kvarn gäller på vandrarhemsplatserna. Det går också bra att sova hemma, om en föredrar det.

Resa: För dig som har resekostnader ersätter vi dem. Kom ihåg att spara kvittot!

Plats: Mötet kommer vara på vårt rikskansli (som vi delar med Naturskyddsföreningen), på Åsögatan 115. Närmsta tunnelbana är Medborgarplatsen, det går även att gå från Slussen och Södra Station. Vid Åsögatan 115 går du till innergårdens inre vänstra hörn, där du ser en skylt med Fältbiologernas logga. Under skylten finns ingången! Om det är låst kan du ringa Emelie på 076-0093924. Sen hittar du rätt lokal 2 trappor upp!  

Tillgänglighet: Lokalen är tillgänglig för dig som är rullstolsburen, hiss från markplan och stortoa finns. Det är inte tillåtet att ta med eller förtära nötter i lokalerna. Undvik gärna parfym och andra starka dofter. Rum för vila eller andakt finns att tillgå. Du behöver inga förkunskaper för att vara med. Har du särskilda behov är du välkommen att höra av dig till sug.kansli@faltbiologerna.se så kan vi hjälpa dig att tillgodose dem. Alla Fältbiolog-aktiviteter är fria från droger och alkohol och det är inte tillåtet att förtära detta under aktiviteten.

Skriv en motion: Har du en egen idé på något du tycker att distriktet borde hitta på det kommande året? Då kan du skriva en motion! Om du har frågor om hur du skriver en motion är du välkommen att kontakta styrelsen. Motioner ska vara inne 14 oktober. Skicka din färdiga motion till: sug.styrelsen@faltbiologerna.se

Styrelsens propositioner och andra årsmöteshandlingar: En proposition är ett förslag från styrelsen. Det finns också andra dokument som vi kommer ta upp på årsmötet. Tillsammans kallas allt som behövs under årsmötet för årsmöteshandlingar. Vi har samlat styrelsens propositioner och andra årsmöteshandlingar i ett dokument som vi kallar Viktiga Papper. Det hittar du här. Den 21 oktober kommer dokumentet vara färdigt, men tills dess hittar du alltså propositionerna och annat där.

Kandidera: Om du är intresserad av att ha ett förtroendeuppdrag i distriktet kan du kandidera här. På den sidan kan du också nominera om du vet nån som du tycker skulle passa bra till nåt av förtroendeuppdragen.

Mer info, med packlista, alla årsmöteshandlingar och schema mailas ut till anmälda deltagare ca 1 vecka innan mötet.

Anmälan: Görs här, senast 19 oktober.

Frågor? Mejla sug.kansli@faltbiologerna.se.

Hoppas vi ses!

Details

Start:
28/10 2023
End:
29/10 2023
Cost:
Gratis
Event Category:

Organizer

SUG-distriktet
Email
sug.styrelsen@faltbiologerna.se
View Organizer Website

Venue

Rikskansliet
Åsögatan 115
Stockholm, 116 24
+ Google Map