Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Affischering

18 februari kl.14:00 - 17:00

Nu på måndag (19/2) ses vi för att tapetsera Linkan och Norpan med affischer! Vi träffas på Trädgårdstorget i Linköping klockan 14.00 för att sätta upp affischer i Linköping. När det är klart så går vi till resecentrum för att åka pendel till Norrköping. Vi sätter upp affischer där med och när vi är klara så åker vi hem. Vi har fått jättesnygga affischer från kansliet som vi kan skriva egna budskap på! Ta chansen att träffa fler nördiga och engagerade unga i Östergötland! Det går bra att ansluta efter ett tag.

 

Ta gärna med eget mellanmål och kläder efter väder!

 

Aktiviteten är gratis och du kan få ersättning för resor och andra omkostnader. För att få reseersättning, maila ostergotland@faltbiologerna.se med kvitton, ditt kontonummer inkl. clearingnummer och fullständiga namn. Tänk på att du, när du köper resor i Östgötatrafikens app, behöver klicka i att du vill ha ett kvitto under inställningar innan du köper resan! Då det är ett nytt verksamhetsår och vi inte fått de årliga bidragen till klubben än, kan det dröja lite innan du får utbetalningen. Om du inte har råd att lägga ut pengar i förväg, kontakta ostergotland@faltbiologerna.se.

Detaljer

Datum:
18 februari
Tid:
14:00 - 17:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,

Arrangör

Fältisar på slätten
E-post
ostergotland@faltbiologerna.se
Visa Arrangör-webbplats

Annan

Anmälan senast
Anmälan behövs inte
Kontaktperson
Alicia Andersson, 073-8298666
Digital/fysisk aktivitet
Fysisk
Tillgänglighet
Vi rör oss i Linköpings och Norrköpings stadskärnor, där framkomligheten generellt är bra. Om du har svårt att gå längre sträckor - hör av dig så löser vi det! Stadskärnan kan vara uttröttande med många intryck o.s.v.

Plats

Östergötland
Mer info kommer! + Google Map