Bli aktiv

Vad är Bli Aktiv-formuläret?

Det finns många sätt att engagera sig i Fältbiologerna, och det är inte alltid helt enkelt att veta var en ska börja. Som tur är finns det hjälp att få! 

 

För vem?

Det här formuläret vänder sig till dig som är medlem i Fältbiologerna och vill ha hjälp att på nåt sätt ta nästa steg in i föreningen. Det passar extra bra för dig som är ny medlem, men du är också välkommen om du varit med ett tag. Kanske vill du få tips om aktiviteter, hjälp att hitta likasinnade, stöttning i att ordna en aktivitet eller dra igång en ny klubb? Eller kanske vet du ännu inte riktigt vad du vill göra? Oavsett så är vi jätteglada om du som ny medlem skriver upp dig, så vi vet vilka intressen som finns bland våra medlemmar. 

 

Hur funkar det?

Du fyller i formuläret och svarar på några frågor om dig och dina intressen. Fältbiologernas verksamhetsutvecklare, Emelie, Joakim och Ylva, tar emot dina svar. Vi hör av oss till dig med tips och guidning. Du kan också ställa frågor till oss om du vill. Du når oss alltid på: verksamhetsutvecklare@faltbiologerna.se. Det finns inga krav på att du ska engagera dig efter att du fyllt i formuläret. Vi använder bara dina uppgifter till att kontakta dig. Om det är okej för dig att vi även senare tipsar dig om aktiviteter i ditt närområde kan du kryssa i “ja” på den frågan.

 

Vill du ha kontakt med andra medlemmar?

Om vi vet någon som vi tror skulle passa kommer vi först kolla med er om ni vill ha ett möte eller liknande för att lära känna varandra. Vi lämnar såklart inte ut dina uppgifter utan att fråga. 

 

Var kan jag läsa om fler sätt att bli aktiv? 

Se här om det finns en klubb nära dig som du kan kontakta.

Läs mer om att engagera dig.

Vad roligt att du vill engagera dig i Fältbiologerna!

Fyll i formuläret här!